Forever Aloe Vera gel

Forever Aloe Vera gel

Aloe Vera je stoljećima poznata kao najviše korištena biljka u svrhu zacjeljivanja, ozdravljenja, općenito održavanja zdravlja i povećanja životne energije.

Sadrži više od 75 hranjivih sastojaka, 200 ostalih spojeva uključujući 20 minerala, 18 aminokiselina, 8 nezamjenjivih aminokiselina, 12 vitamina i minerala. Forever Aloe Vera gel najbliži je prirodnom, čistom gelu iz biljke. Očuvanje svih hranjivih sastojaka u izvornom obliku postignuto je stabilizacijom gela i iznimno brzom obradom nakon branja lista.

Aloe vera ima prirodne sposobnosti čišćenja koje pomažu probavnom traktu, apsorbiraju hranjive tvari iz hrane koju jedemo u krvotok, a istodobno potiču rast bakterija. Jedinstveni polisaharid, acemannan i drugi hranjivi sastojci Aloe pomažu u podupiranju imunološkog sustava. Zapravo, acemannan je jedan od ključnih oznaka koje koristi IASC kako bi naznačio kvalitetu Aloe Vere i Forever Aloe Vera Gela. Sadržaj je gotovo dvostruko veći od količine potrebne za dobivanje certifikata.

Forever Aloe Vera Gel obrađuje se sterilno, bez dodataka konzervansa. Pripremljen je isključivo iz unutarnjeg lista biljke. Pakira se u Tetra Pak sa šest 100% reciklažnh slojeva koji je izdržljiviji od plastičnih boca i ne puca na hladnoći.

Forever Aloe Vera gel prvi je gel Aloe s certifikatom Međunarodnog znanstvenog savjeta za Aloe Veru –     International Aloe Science Council što čini ovaj proizvod autentičnim, čistim proizvodom prirode. Predstavlja jednu od najbogatijih nadopuna ishrani koja je prisutna na tržištu.

SASTAV: stabilizirani gel Aloa Vere 99,7%, askorbinska kiselina ( C vitamin ), limunska kiselina.

NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS U VAŠOJ ZEMLJI!

 

UK USAAUSTRALIA
CANADACZECHGREECE
LUXEMBOURGBELGIUMSPAIN
NEW ZEALANDNORTHERN IRELANDNETHERLANDS
IRELANDSLOVAK REPUBLICPORTUGAL

DOSTAVA U ROKU  2 RADNA DANA!

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

 

7 Komentara
  1. […] Forever Aloe Vera Gel (2 kom)- Pomaže u čišćenju probavnog sustava (djeluje antivirusno, antibakterijski i ubija gljivice) te povećava apsorpciju hranjivih tvari i time pospješuje detoksikaciju. U sebi sadrži više od 240 hranjivih sastojaka (daje organizmu sve vitamine, minerale, amino-kiseline, masti i šećere za potrebe stanicama i normalni stanični metabolizam). […]

  2. […] Blossom Herbal Tea u kombinaciji s Aloe Vera Gelom ubrzava proces detoksikacije čak 4 […]

  3. […] Aloe Vera Gelly – gušća je varijanta Aloe Vera Gela. […]

  4. […] Aloe Vera Gela 2 puta dnevno (ujutro i na večer) po 0.3 dl pola sata prije […]

  5. […] organizma je preporučljivo učiniti s napitkom – Aloe Vera Gel   (korištenjem pojedinačno ili u detoksikacijskom paketu […]

  6. […] emulzija, osim stabiliziranoga gela Aloe Vere (78%), sadrži propolis, deioniziranu  vodu, propilen-glikol, tokoferol (prirodni vitamin E), […]

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.